ПРЕС-АНОНС тренінгу про ефективний вплив на надання медичної допомоги в онкоцентрах

ПРЕС-АНОНС тренінгу для лідерів пацієнтської онкоспільноти щодо можливостей ефективного впливу на стан надання медичної допомоги в онкоцентрах.

26 листопада 2021, онлайн, відбудеться тренінг для лідерів пацієнтської онкоспільноти щодо можливостей ефективного впливу на стан надання медичної допомоги в онкоцентрах.

Цей тренінг проводиться з метою сприяння отриманню учасниками знань та навичок, необхідних для ефективного впливу лідерів пацієнтської спільноти та активних пацієнтів на стан надання медичної допомоги в онкоцентрах. Під час тренінгу будуть розглянуті питання, які стосуються: онкопакетів НСЗУ в рамках програми медичних гарантій (ПМГ), закупівлі ліків в рамках номенклатури державних закупівель, регіональні закупівлі ліків, нацперелік.

Будуть розглянуті реальні ситуацій впливу окремих пацієнтів, та груп пацієнтів на покращення надання ефективної медичної допомоги в онкоцентрах та забезпечення безкоштовними препаратами.

Захід організовано в рамках проекту «Громадський контроль за роботою онкологічних диспансерів в умовах реформи медичної галузі України», що реалізує БФП «КРАПЛЯ КРОВІ» у партнерстві з ГО «Афіна. Жінки проти раку» за фінансової підтримки МФ «Відродження».

Дата: 26 листопада 2021 року

Час: 18:00

Місце: онлайн на платформі Zoom.

Top