У нас серія тренінгів

Друзі, увага! У нас серія тренінгів!

 «Адвокація. Співпраця з владою» 20 січня, «Проєктний менеджмент» 21 січня, «Фандрайзинг. Фінансова грамотність» 23 лютого

  1. 20 січня 2022, онлайн, відбудеться тренінг для співробітників та місцевих партнерів БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ ПАЦІЄНТІВ «КРАПЛЯ КРОВІ» та місцевих партнерів на тему «Адвокація. Співпраця з владою».

    Цей тренінг проводиться з метою сприяння отриманню учасниками знань та навичок, необхідних для ефективного просування своїх ідей. Під час тренінгу будуть розглянуті питання, які стосуються визначення понятійного апарату, об’єктів і суб’єктів адвокації, механізми стратегічного аналізу, буде проведена діагностика можливостей та обмежень адвокації, розглянуто 7 кроків адвокаційної кампанії, її паспорт та основні інструменти, шляхи комунікації під час адвокації та складові комунікаційної стратегії.

  2. 21 січня 2022 року, онлайн, відбудеться тренінг для співробітників та місцевих партнерів БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ ПАЦІЄНТІВ «КРАПЛЯ КРОВІ» та місцевих партнерів на тему «Проєктний менеджмент».

    Цей тренінг проводиться з метою отриманню учасниками знань та навичок, необхідних для ефективного ведення проєктної діяльності. Під час тренінгу будуть розглянуті питання, які стосуються визначення візії/місії, мети/цілей проєкту, цільової аудиторії, задач проєкту, PR-кампанії, логістики, Time-line, діаграми Ганта, бюджету проєкту та його команди, ризики для реалізації проєкту, стейкхолдери проєкту, механізми орагнізації документації та комунікації по проєкту.

  3. 23 лютого 2022 року, онлайн, відбудеться тренінг для співробітників та місцевих партнерів БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ ПАЦІЄНТІВ «КРАПЛЯ КРОВІ» та місцевих партнерів на тему «Фандрайзинг. Фінансова грамотність».

    Цей тренінг проводиться з метою отримання учасниками знань та навичок, необхідних для ефективного ведення проєктної діяльності та управління власними фінансами, ознайомлення з основними банківськими продуктами та операціями. Під час тренінгу будуть розглянуті питання, які стосуються поняття фандрайзингу, будуть розібрані механізми співпраці з органами влади для отримання фінансування, буде визначено поняття фінансової грамотності, особистого фінансового планування та розглянуто основні банківські продукти.

Заходи організовано в рамках проекту «Інституційний розвиток БФП «КРАПЛЯ КРОВІ», як запорука ефективного громадського контролю за роботою онкологічних диспансерів в умовах реформи медичної галузі України», що реалізує БФП «КРАПЛЯ КРОВІ» у партнерстві з ГО «Центр сучасного розвитку та інновацій» за фінансової підтримки МБФ «Відродження».

Реєстрація на тренінги за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSebe0TBG.../viewform

Місце: онлайн на платформі Zoom.

Top